Van praktisch tot kunstzinnig: ontdek ook de nieuwe zomercollectie!
Van praktisch tot kunstzinnig: ontdek ook de nieuwe zomercollectie! Foto:

Elzinga Kousen: van steunkous tot kunstsok

Elzinga Kousen is sinds 1971 een begrip in Twente, met hun fysieke winkel en webshop met de beste kwaliteitsmerken én uitstekend advies. Vorig jaar is de winkel in Enschede overgenomen, waardoor zij zich nu concentreren op de winkel en webshop in Hengelo.

HENGELO - De winkel, gevestigd aan de Enschedesestraat 8, heeft tegenwoordig een nog ruimer aanbod in ondermode, evenals de vertrouwde kwaliteitspanty's. Achter de schermen werd met man en macht gewerkt aan een vernieuwde webshop op www.elzingakousen.nl. Deze bestaat al bijna 20 jaar. Er kwam een nieuw kassasysteem met klantenbestand, zowel voor off- als online. Hierdoor is het mogelijk om zowel in de fysieke winkel als online punten te sparen en eerdere aankopen terug te zien, met het oog op herhaalaankopen.

Meer ondermode
In de winkel is ondermode te vinden voor dames en heren. Met onder meer het merk Mey, overgenomen van Tasche toen zij stopten. Verder verkopen zij onder andere Calida, Tommy Hilfiger, Calvin Klein en shapewear van Spanx. Tevens werd de collectie ondergoed voor heren flink uitgebreid, met boxers, slips, shirts en pyjama’s.

Nieuwe collectie
De zomercollectie is binnen, met een ruim aanbod in ondergoed in de nieuwste seizoenskleuren, de beste voetjes en sneakersokken die nou eens niet onder de voet schieten tijdens het dragen. Nieuw zijn de kunstsokken met ingebreide kunst van bekende kunstenaars; een leuk cadeau om te geven! Met onder andere werken van Johannes Vermeer, Mondriaan en Van Gogh. U bent ook aan het juiste adres voor de uitgebreide collectie en advies over compressiekousen voor dames en heren.