Volop zomerpret voor de jeugd

HENGELO - In de laatste twee weken van de zomervakantie worden in Hengelo traditioneel de vakantiespelen georganiseerd bij buurt- en wijkcentra voor kinderen die zich tegen het einde van de vakantie beginnen te vervelen. Dit jaar zal extra groot uitgepakt worden!


Door gebrek aan vrijwilligers was het aantal plekken waar de vakantiespelen plaatsvonden in 2019 geslonken tot slechts drie: bij ‘t Lansink, De Jeugd en Kulturhus Hasselo. In coronatijd is de behoefte aan de vakantiespelen des te groter en daarom is initiatief genomen om op meer plekken de spelen weer op te starten. Deze zomer worden ook bij De Tempel, De Hengelose Es en De Nijverheid vakantiespelen georganiseerd.

Nieuw jasje
Bij De Tempel zijn de vakantiespelen in de meivakantie al in een nieuw jasje gestoken, wat een grote opkomst tot gevolg had. Ook de andere twee nieuwe plekken zullen een uitgebreid programma presenteren. Om de uitbreiding in goede banen te leiden worden vrijwilligers gezocht. Met name bij De Hengelose Es en De Nijverheid is de hulp meer dan welkom. Helpen kan op twee manieren: door te helpen bij de voorbereidingen en het samenstellen van het programma of op de vakantiespelen zelf. Let op: het zijn wel lange dagen!

Aanmelden
Aanmelden kan inmiddels via WhatsApp op 06-17020877 of via een van de Facebookpagina’s.