Afbeelding
Foto:

Corpus Milon Clubs presenteert de nieuwste Milon-apparatuur

HENGELO - “Het neusje van de zalm”, zegt Patricia Wolters van de Hengelose vestiging van Corpus Milon Clubs, de fitnessclub aan de Smutsstraat (achter de Hema). “Hier hebben we meer dan twee jaar op moeten wachten.” De Q-line van Milon is het meest geavanceerde en luxe fitnessconcept ter wereld. Iedereen wordt waanzinnig gemotiveerd te gaan sporten. Ook als je niet van sporten houdt.

Wat is nu eigenlijk Milonnen? Patricia Wolters: ”Milon is een Duits fitnessconcept welke is ontstaan vanuit de fysiotherapie. Vooral mensen met rugklachten hebben er baat bij. En het is daarnaast juist ontwikkeld voor mensen die weinig tijd hebben. Eén trainingssessie duurt daarom slechts 35 minuten. Je traint de gehele lichaam. De bijna één-op-één begeleiding en coaching zorgen voor motivatie en dus resultaat."

Waarom juist Milonnen?

Patricia Wolters: ”‘Milonnen is, door het korte programma, gemakkelijk vol te houden. De instelling van de toestellen gaan volautomatisch. Je hoeft dus nooit meer iets in te stellen. Iedere drie maanden wordt het programma bijgesteld om zo optimaal resultaat te houden Milonnen garandeert vijf keer meer resultaat dan reguliere fitness.”

Waarom sporten bij Corpus Milon clubs?

"Corpus Milon Club is geen sportschool waar de mensen aan hun lot worden overgelaten", aldus Patricia. “We zijn ook geen prijsvechter. Het is een kleine club en de begeleiding is bijna één op één. Het belangrijkste is dat mensen hun (afslank)doel halen. Daarvoor moeten ze gemotiveerd raken maar vooral blijven. En daar zorgt het Milonsysteem, en het coachingteam voor. Bij Corpus hoef je maar twee keer per 10 dagen te komen."

Is Milonnen wel veilig in verband met Corona?

Patricia Wolters: “Het aanbieden van Milon is veilig vanwege het kleinschalige. Er zijn nooit meer dan 12 mensen tegelijk in het pand. We hebben de toestellen ver genoeg uit elkaar staan en waar nodig met plexiglas nog eens extra “beveiligd”. Daarnaast is ook de kwaliteit van de lucht erg belangrijk. Wij hebben een goed lucht-behandelingssysteem. Er is altijd 100 % gegarandeerd schone lucht. Bijna iedereen is er zich door de Coronaproblematiek juist van bewust dat meer bewegen en een gezondere leefstijl erg belangrijk is voor de gezondheid. Overgewicht is juist het item waar we mee aan de slag gaan."

Wil je ook eens de nieuwe Milon Cirkel proberen, maak dan al vast een afspraak voor een GRATIS en vrijblijvende training via www.corpusmilonclubs.nl Of telefonisch via de club aan de Smutsstraat 074-3574640.