Afbeelding
Foto:

Politiek in de Pol VS-special

DIEPENHEIM - Het vijfde seizoen van Politiek in de Pol gaat zondag 4 oktober van start met Amerika-expert Twan Huys. Presentator Hans Verbeek gaat met hem in gesprek in Herberg de Pol. Over vier jaar Donald Trump aan de macht en de kansen voor Joe Biden om de nieuwe president te worden. Een maand voor de verkiezingen analyseert Twan Huys ook het verloop van de campagne van de presidentskandidaten.

Twan Huys was jarenlang correspondent in de Verenigde Staten, onder meer voor het tv-programma Nieuwsuur. Vier jaar geleden schoof hij ook al eens aan. Toen om te praten over de dubbelbiografie over de levens van Hillary en Bill Clinton. Huys schreef eerder al het boek 'Ik ben een New Yorker' en in zijn meest recente boek 'Wandellust' maakt hij wandelingen door Nederland. Momenteel presenteert hij het interviewprogramma Buitenhof.

Politiek en muziek
Politiek in de Pol is sinds 2016 de maandelijkse politieke talkshow in het karakteristieke Diepenheim. Tot nu toe sprak presentator Verbeek met diverse bekende, landelijke politici. Onder andere: Ank Bijleveld, Arie Slob, Sybrand Buma, Rob Jetten, Alexander Pechtold, Lodewijk Asscher, Sharon Dijksma, Henk Kamp, Han ten Broeke, Hans Wiegel, Ankie Broekers-Knol, Malik Azmani en Agnes Jongerius. Ook een groot aantal provinciale en lokale politici is op bezoek geweest. Het publiek in de zaal krijgt ook gelegenheid om enkele vragen te stellen aan de gast. Daarnaast wordt er een column verzorgd en is er live-muziek.

Dertigste aflevering
Deze VS-special is alweer de dertigste aflevering van Politiek in de Pol. Het duo Frank & Heleen zorgt vanaf 16.30 uur voor de muziek. De talkshow duurt van 17.00 tot 18.00 uur. De column is deze keer van de hand van Paul Abels.
Let op! Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vooraf reserveren is verplicht. Bestel tickets à € 10,00 via www.herbergdepol.nl. Locatie: Cultuurcentrum Herberg de Pol, Raadhuisstraat 8.