Afbeelding
Foto:

Tweede editie inwonersdag

HOF VAN TWENTE - Op zaterdag 3 oktober organiseert HofMarketing de tweede inwonersdag in het gemeentehuis van Hof van Twente. De eerste editie vorig jaar was een succes, dus de beslissing om een nieuwe bijeenkomst te organiseren was snel gemaakt. Deze editie wordt uiteraard georganiseerd met de RIVM richtlijnen van 1,5 meter afstand.

Iedereen die zich in de afgelopen 12 maanden als nieuwe inwoner heeft ingeschreven (na 1 oktober 2019) in de gemeente Hof van Twente, heeft afgelopen week een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn bij de inwonersdag. HofMarketing neemt de organisatie van deze dag voor haar rekening om de woonbeleving van de nieuwe inwoners te vergroten. In de ochtend krijgen de Hof van Twentenaren een leuk en informatief programma aangeboden waarbij ze onder andere door burgemeester Ellen Nauta persoonlijk welkom worden geheten.
Na het plenaire gedeelte kunnen nieuwe inwoners hun eigen kern beter leren kennen door aan te sluiten bij de “Ken je Kern”-wandeling. Onder leiding van diverse raadsleden wandelen de aangemelde inwoners door de kern en beantwoorden vragen. Deze wandelingen worden georganiseerd in Goor, Diepenheim, Delden en Markelo.

Coronamaatregelen
In verband met de maatregelen omtrent Corona is het plenaire gedeelte verdeeld in twee groepen. HofMarketing is zeer content dat de activiteiten - ondanks beperkingen - toch kunnen doorgaan.

Geen uitnodiging gehad?
U bent nieuw in de Hof, maar heeft geen persoonlijke uitnodiging ontvangen? Neem dan even contact op met Marriët de Beer van HofMarketing via marriet@hofmarketing.nl