Afbeelding
Foto:

CityMap voor Hof van Twente

HOF VAN TWENTE - Na het succes van afgelopen jaar hebben de toeristische ondernemers van Hof van Twente ook dit jaar weer een leuke CityMap uitgebracht. HofMarketing realiseerde deze kaart, die naast plattegronden van alle kernen ook veel toeristische informatie bevat.

De compacte kaarten zijn makkelijk opvouwbaar en handig mee te nemen voor onderweg. Er staan onder meer vele bezienswaardigheden op evenals horeca, overnachtingsmogelijkheden en de fietsknooppunten. De CityMaps zijn gratis af te halen bij onder meer de lokale VVV-informatiepunten in Markelo, Diepenheim, Goor en Delden en bij diverse toeristische verblijfsaccommodaties.

Hoffelijke ontvangst
Uiteraard hoopt ook Hof van Twente dit jaar op een mooi toeristisch seizoen, waarbij naar verwachting meer mensen hun vakantie door zullen brengen in eigen land. Een goede informatievoorziening voor deze toeristen is dan ook van groot belang. ‘’Wij willen graag zorgen voor een hoffelijk ontvangst en de bezoeker kennis laten maken met de veelzijdigheid van de Hof. Ook in deze coronatijd kunnen mensen genieten van de rust en ruimte in veelzijdig Hof van Twente. Vorig jaar is gebleken dat ondernemers en toeristen heel erg blij waren met de CityMap. Voor dit seizoen is de verwachting niet anders’’, aldus Evelien Meijer van HofMarketing.