Afbeelding

ZZP’ers in Hof van Twente zijn vindingrijk en ondernemend

HOF VAN TWENTE - “Zorg dat je zichtbaar bent, blijf in contact met je klanten en kijk samen naar wat wél kan in coronatijd.” Veel gehoorde adviezen van ZZP’ers tijdens de online bijeenkomst van ZZP Hof van Twente op 14 mei.

ZZP’ers vertelden over hun eigen ervaring en toekomstplannen. De een biedt sinds kort online workshops aan terwijl een ander z’n expertise nu in abonnementsvorm aan de man brengt. Sommige ZZP’ers benutten deze tijd om zelf een opleiding te volgen en wijzen op subsidiemogelijkheden voor scholing.

Gezamenlijke promotie
Berryl Michel van Ondernemersloket Hof van Twente gaf een toelichting op hulp die de gemeente biedt. Ook verwees ze naar websites ter inspiratie voor ZZP’ers. Anneke Nijkamp vertelde over het platform dat ZZP Hof van Twente zelf biedt aan haar leden. “Op onze website is er ruimte voor jou om je logo en een foto te plaatsen. Daarnaast vertel je in een korte tekst iets over je bedrijf en plaatsen we daarbij jouw contactgegevens met een link naar jouw website. Dit breiden we nu uit door van onze leden ook korte presentaties via social media kanalen onder de aandacht te brengen." Matthieu Beunders vertelde over ‘KoopinhofvanTwente’. Een website die onlangs gelanceerd is en waarop lokale winkeliers hun producten aanbieden. Binnenkort komt er ruimte op deze pagina waar zakelijk dienstverleners zich kunnen presenteren. Ook daar is ruimte en liggen kansen. Rond zes uur sloten de ZZP’ers af door te toasten op gezondheid en een ondernemende toekomst. Dit keer echter thuis voor het beeldscherm, maar wel vol positieve energie en inspiratie.

Meer informatie over ZZP Hof van Twente vind je op www.zzphofvantwente.nl