5 mei viering Goor bij Bebsel

GOOR - Goor moet 5 mei voor de viering van Bevrijdingsdag niet in het centrum zijn, maar bij zalencentrum De Bebsel en dansschool Reiners.

In samenwerking met de Party People, bekend van hun luisterrijke inbreng bij de Schoolfeestoptocht, presenteert het Comité 75 Jaar Vrijheid Goor daar een aantal feestelijke bijeenkomsten om Bevrijdingsdag te vieren.

Programma
’s Middags is zalencentrum De Bebsel, aan de Hengevelderstraat, the place to be. Van 12.30 tot 14.30 wordt daar een Bevrijdingslunch geserveerd. Opgave bij De Bebsel. Vol is vol en op is op. Ook bij De Bebsel is vanaf 15.00 uur (inloop) een Bevrijdingsfestival. Met muziek van Skandal Rockband en DJ Cam East. Het 75-jarige Goors Mannenkoor treedt op, evenals jeugdkoor Kick It. Double 2 Singers voert hun act op en als klap op de vuurpijl is er een verrassingsact.

Afsluitend
Om 20.00 uur verplaatst het feest zich naar eventjes verderop, naar dansschool Reiners, aan de Voorstraat. Daar is het Bevrijdingsbal. Om 75 jaar vrijheid in stijl te vieren. De entree bij al deze activiteiten is gratis. Het telefoonnummer van De Bebsel voor opgave voor de Bevrijdingslunch:0547-272855