Afbeelding
Foto:

Twijfelen over de aanschaf van Jeep Renegade kan niet meer!

TWENTE - De aanschaf van een nieuwe auto is er meestal toch eentje waarbij keuzes gemaakt moeten worden. Er is vaak een heel wensenlijstje, maar dat valt niet altijd binnen het beschikbare budget. Maar er gaan nu meer wensen in vervulling door de mooie actie op de Jeep Renegade, waarbij u zonder extra kosten een upgrade krijgt.

De Jeep Renegade Limited is standaard onder andere al voorzien van 17" lichtmetalen velgen, adaptieve cruise control (ACC), blankmetalen uitlaatsierstuk, buitenspiegels uitgevoerd in mat satijngrijs, donkergetint privacyglass vanaf de B-stijl, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, met leder bekleed stuurwiel en een premium instrumentenpaneel met toerenteller en 7-inch TFT-kleurendisplay. Met de upgrade naar Freedom, zonder meerprijs, komt daar nog onder meer een automatisch dimmende binnenspiegel, automatisch dimmende koplampen, automatisch inklapbare buitenspiegels, automatische koplampinschakeling, Keyless Enter-'n-Go-systeem, lederen stoelbekleding, stoelverwarming op voorstoelen en stuurwielverwarming bij.

Uw voertuig
Vanzelfsprekend is de Jeep Renegade er voor u in het stadsverkeer, maar ook wanneer u een lange reis wilt maken. De Renegade is aan te passen aan wat u nodig heeft. Zo heeft u namelijk de keuze uit verschillende motoren met vermogens variƫrend van 120 tot maximaal 180 pk. En handgeschakeld of automaat. Wanneer u naast de upgrade nog meer wensen heeft, zoals bijvoorbeeld metallic lak of 18" velgen in plaats van 17" dan is dat geen enkel probleem. Jeep biedt naast deze opties nog veel meer mogelijkheden.

Freedom Days
Tijdens de Freedom Days rijdt u al in een Jeep Renegade Freedom, inclusief metallic lak, voor 29.385 euro. De upgrade van Limited naar Freedom betekent voor u voordeel van maar liefst 4.825,- euro.

Kijk voor meer informatie en uw dealer op www.jeep.nl.