Winters Hengelo in aantocht

HENGELO - De winter komt er weer aan! Dat betekent een periode van gezellige winterse activiteiten in de binnenstad van Hengelo!

In het kader van de Bruisende Binnenstad organiseert Stichting Centrum Management Hengelo in samenwerking met Hengelo Promotie en de gemeente "Winters Hengelo". Zo is er van 7 december 2019 tot en met 6 januari 2020 weer een gezellige schaatsbaan met Schaatscafé op het Marktplein. Voor €4,- heb je al een dagkaart inclusief schaatshuur. Of neem je eigen schaatsen mee, dan betaal je slechts €1,50.

Activiteiten

De exploitatie van het Schaatscafé is in handen van Stravinsky. Na een paar rondjes op de schaatsbaan kan bij het restaurant genoten worden van warme dranken, zoete lekkernijen en kleine gerechten. Er zijn verder volop activiteiten in de binnenstad voor alle doelgroepen. Zo vindt in de Drie Straatjes op 14 december de eerste editie van het Winterfestival plaats. Ga naar www.hengelopromotie.nl/wintershengelo voor een overzicht van alle evenementen en activiteiten die de komende maanden zullen plaatsvinden.