Afbeelding
Foto:

Genomineerden Startersprijs Midden Twente 2019 bekend

HENGELO / HOF VAN TWENTE - Ook dit jaar reiken de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente de Startersprijs Midden Twente uit aan de beste starter. De vijf genomineerden zijn bekend: Kidzstore en Novito Concepten BV uit Hengelo, Restaurant 't Hertme's Ambacht uit Hertme, StoreKeeper Company BV uit Goor en Totaallift BV uit Bentelo.

"In mei zijn we samen met de gemeenten actief gestart met de zoektocht naar starters die in 2018 met hun bedrijf zijn begonnen, om hen te wijzen op deze prijs", vertelt Chantal Os, ondernemersadviseur bij ROZ en verantwoordelijk voor de organisatie van deze prijs. "Aanmelden was mogelijk tot 1 september. De jury heeft de ruim 35 aanmeldingen gescreend, is bij een aantal ondernemers op bedrijfsbezoek geweest en heeft vervolgens deze shortlist met de vijf genomineerden bepaald".

Jury
De jury bestaat uit Peter Bebseler (Galvano Hengelo), Robin Geerdink (Rabobank Centraal Twente), Gerben Lievers (Team Nijhuis), Ilse Visscher (Wijngaard Hof van Twente) en Tijn Leussink (Leussink Retail Groep). Meer info: www.startersprijsmiddentwente.nl

Uitreiking
Op maandagavond 18 november wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het Starterscafé in de Schouwburg Hengelo georganiseerd door Rabobank Centraal Twente, ROZ en de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente. Meer informatie over het programma van het Starterscafé is te vinden op www.rozgroep.nl. Aanmelden om bij de uitreiking van de Startersprijs aanwezig te zijn kan via: www.rozgroep.nl/starterscafe2019.