Afbeelding
Foto:

Winter Wonderland bij Borghuis tuin & interieur

DEURNINGEN - Inspiratie opdoen en de sfeer proeven van een kerstmarkt dat kan, want de touroperators bieden al weer volop dagtochten aan in binnen- en buitenland. Vooral de kerstmarkten in Duitsland zijn erg in trek. Een groot deel van dit bezoek zit men in de bus heen en terug.

Tijd om de kerstmarkt echt te bezoeken, daar blijft vaak weinig tijd voor over. Anders en volgens mij veel goedkoper en gemakkelijker is om een kerstshow/kerstmarkt dicht bij huis te bezoeken. Dus hadden wij onze keuzes snel gemaakt en zouden we een dagje gaan kerstshoppen en sfeer proeven dicht bij huis, bij Tuincentrum Borghuis in Deurningen.

Winter Wonderland
Vorige week woensdag trok ik - en vele andere Twentenaren met mij - naar de Winter Wonderland-avond georganiseerd door Borghuis tuin & interieur. De uitnodiging met een waardebon van 5 euro toe was de uitdaging en die ging ik aan. Bij binnenkomst kregen we een plattegrond met routebeschrijving die de (te) vele bezoekers voerden langs alles wat maar nodig is om je eigen Winter Wonderland thuis te creëren. Tuincentrum Borghuis is een multi-warenhuis, waar men alles maar dan ook álles op het gebied van lifestyle, tuin, terras, kamerdecoraties, voor binnen en buiten, bloemen en planten en leuke hebbedingen kan kopen.

Vaste bezoekers
De twee zusjes Denkers uit Hengelo, voor hen is het een jaarlijkse traditie om deze fair bij Borghuis te bezoeken. Ze waren verrukt over het vele en mooie dat er te zien is. Na een uur te hebben rond gekeken toog ik huiswaarts vol met ideeën over hoe ik mijn Kerstmis zal gaan inkleuren.

Kom ook
Tuincentrum Borghuis is gevestigd aan de Vliegveldstraat 2 in Deurningen. Kijk ook op: www.tuincentrumborghuis.nl

Foto en tekst Martin Meijerink.

Afbeelding