SONY DSC
SONY DSC Foto:

Sterk in Wonen

ENSCHEDE - Een mooi interieur heeft een goede basis nodig. Die basis bestaat uit de vloeren, het behang, de verfkeuze en de woonaccessoires. Daarbij is vakkundig advies nodig over de producten en de woninginrichting. Bij Sterk in Wonen wordt dat advies zorgvuldig gegeven, geheel passend bij de eigen wensen en daarnaast kunnen alle zaken door Sterk in Wonen vakkundig worden geplaatst (o.a. vloeren, behang, gordijnen en lampen).

Sterk in Wonen heeft twee vestigingen; in Enschede en Delden. In de showrooms is een uitgebreid assortiment te bekijken op het gebied van o.a. vloeren, verf en behang, plinten, zonwering, horren, boxsprings en woonaccessoires.

Vloerspecialist
Sterk in Wonen is dé vloerspecialist van de regio. Omdat er veel aanbod is op dit gebied, is een gedegen advies en vakkundige legging van de vloeren erg belangrijk. Daarnaast gaat het bij een geheel nieuwe vloer of vloeren om een grote aanpassing in de woning en dan wil je zeker zijn van een goed advies en professionele montage. Sterk in Wonen beschikt over eigen stoffeerders die zorg dragen voor een goed resultaat compleet afgewerkt met bijpassende plinten. Door het ruime aanbod in materialen en de uitstraling van deze materialen is er altijd een vloer die geheel aan de eigen wensen voldoet. Naast laminaat en tapijt kun je kiezen voor bijvoorbeeld PVC, linoleum, beton of een gietvloer. Sterk in Wonen levert vloeren van vooraanstaande fabrikanten zoals Vivafloors, Gelasta, Therdex, Balterio of Ambiant.

Traprenovatie
Denk je aan een traprenovatie, ook dan ben je bij Sterk in Wonen aan het juiste adres. De oude versleten trap maakt plaats voor mooie opties zoals leer, houten treden, betontreden, tapijt of PVC; veelal onderhoudsarm en in veel kleuren en designs leverbaar. Ook hier biedt Sterk in Wonen een passend advies en professionele montage

Verf en behang
In de winkels is een uitgebreid assortiment te vinden aan o.a. verf, behang en bijpassende items (zoals plinten en lijsten) van goede merken. Voor elke woonwens is een passende verf of saus te vinden; hoogglans of mat, kalkverf, krijtverf, zijdeglansverf en meer. Of je nu kiest voor een klassiek of modern interieur, er is een ruime selectie aan wandbekleding (verf en behang).

Breed assortiment
Maak het nieuwe interieur vervolgens helemaal af met een mooie selectie woonaccessoires van onder meer Still Collection en trendsetter PTMD Collection; zoals verlichting, meubels, textiel en wanddecoratie. Goede zonwering voor binnen en buiten en passende gordijnen dragen bij aan een behaaglijk en sfeervol interieur. Deze worden voor u op maat gemaakt en geheel naar eigen wens, passend binnen ieder budget. Het assortiment van Sterk in Wonen is compleet met een mooie selectie in horren maar ook boxspring bedden. Kortom, Sterk in Wonen is het vertrouwde adres voor de complete en comfortabele woninginrichting.

Kom kijken in de showrooms
De showrooms / winkels van Sterk in Wonen zijn te bezoeken aan de Gronausestraat 1169 in Enschede en Vossenbrinkweg 6A in Delden. Kijk voor meer informatie op: www.sterkinwonen.nl