Breda's Mannenkoor te gast in Beckum

BECKUM - Op zaterdag 5 oktober geeft de Koninklijke Zangvereniging Breda's Mannekoor onder leiding van diregent Hans de Wit een optreden in de Heilige Blasiuskerk in Beckum.

Het Breda's Mannenkoor zal met een bijna voltallige bezetting van circa 80 man aantreden. Het zal een concert worden met een gevarieerd programma van klassiek tot hedendaags repertoire. Tevens zal er door het plaatselijke koor Spirit, onder leiding van dirigente Mariƫt Waanders-Menkehorst, een gastoptreden worden verzorgd. Dit ruim 30 leden tellende dameskoor zal een selectie uit hun TOP2000 repertoire ten gehore brengen.

Kaarten
De aanvang van het concert is 17.30 uur, de kerk zal om 17.00 uur open zijn. Voor en na het concert is er gelegenheid een consumptie te nuttigen. Kaarten voor dit concert zijn via de website www.beckum.nl te bestellen. Kaarten zijn eveneens te koop bij Yvonne's Bakkerswinkel, Past. Ossestraat 30 te Beckum. De kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro per stuk. Na het sluiten van de voorverkoop en ter plekke kosten de kaarten 11,50 euro per stuk