Afbeelding

Rentree Brama bij FC Twente

ENSCHEDE - Wout Brama heeft maandagavond zijn rentree gemaakt in FC Twente. De middenvelder kampte afgelopen maanden met een blessure en maakte in de wedstrijd van de beloften tegen Jong FC Emmen zijn eerste speelminuten van het seizoen.

Jong FC Twente, waarin ook de nieuwkomers Latibeaudiere en Menig hun eerste minuten maakten na hun komst naar de club, verloor de wedstrijd met 0-2. "Ik denk dat het een 50/50 wedstrijd was," vertelde trainer Theo ten Caat na afloop. "Wij combineerden voor rust iets beter en het ontbrak alleen aan de laatste fase van de opbouw, het creƫren en benutten van kansen. Onze vleugelspelers kwamen te vaak en te snel naar binnen, daarnaast waren we niet doortastend genoeg. Emmen speelde wat opportunistischer, maar dat hadden wij redelijk onder controle. Na rust ging Wout er af en moesten we de zaak wat omzetten. Vervolgens maken we zelf wat foutjes, waarvan Emmen wist te profiteren. Wij komen zelf heel moeilijk tot scoren, hoewel we zeker een doelpunt verdiend hadden. Ik denk dat een gelijkspel de verhoudingen beter weergegeven had. De jongens toonden genoeg inzet, maar vergeten uiteindelijk zichzelf te belonen."