Afbeelding
Foto:

Productie-mijlpaal voor Fiat 500X

TWENTE - De crossover is de afgelopen jaren een populair segment. Veel nieuwe autokopers kiezen voor een auto die nét wat groter is en wat meer comfort en ruimte biedt. Het is ook een heel volwassen segment met sterke modellen die goed in de smaak vallen. Bij Fiat is de 500X een succesvol model.

Deze maand bereikte Fiat een mooie mijlpaal in de productie van deze veelzijdige crossover. Het 500.000-ste voertuig rolde van de band. Niet slecht voor een auto met een introductie in 2014. De introductie was eigenlijk een voor de hand liggende stap. Fiat bracht door de jaren heen al veel varianten uit van de compacte en vrolijke 500, waaronder ook grotere modellen zoals de 500L. Fiat gaf de 500X vorig jaar een subtiele facelift om deze gelijk te trekken met de huidige ontwerptaal van het merk. De auto is voorzien van de meeste innovaties en gemakken die we bij een moderne auto mogen verwachten. En dit alles in een vrolijk pakket qua design. In Nederland blijkt de 500L nog net iets beter te verkopen dan de 500X.

Feestje
Fiat laat de productie-mijlpaal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo kunnen kopers momenteel ook de Fiat 500X 120th edition aanschaffen, met diverse stijlelementen én een gratis zes maanden Apple Music-abonnement. Het gamma van de 500X omvat in Nederland verder nog de Urban en Cross edities, waarbij de Urban begint bij 25.295 euro, de 120th Edition bij 26.695 en de Cross bij 27.233. Fiat biedt uiteraard ook gedurende het jaar diverse interessante kortingsacties, dus het loont om u hier in te verdiepen.