Zomerfair en Open Huis bij Het Geurts

HENGELO - Op zaterdag 15 juni 2019 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Erve Het Geurts een Zomerfair waar tijdens de dagbesteding zelfgemaakte producten tegen een schappelijk prijsje te koop zijn.

De Zomerfair is een jaarlijks terugkerend evenement waarop deelnemers van Erve het Geurts kunnen laten zien wat er nog wel kan. De producten die gemaakt worden tijdens de dagbesteding leveren toegevoegde waarde op voor hen en voor de mensen die wel een ouderwets gemaakte pot jam, kruidenboter, fraai handwerk of mooie kaart kunnen gebruiken. En dat is nog maar een kleine greep uit wat er te zien is. Vrienden van het erf laten u bij de Zomerfair kennis maken met hun producten en/of diensten. Zo is er natuurhoning beschikbaar en zijn er bijzondere vogelhuisjes. Vele vrijwilligers helpen om er een gezellige bijeenkomst van te maken met een hapje en drankje. De live muziek wordt deze keer verzorgd door gospelkoor Tribute en de kapel van TFO. Zo ontstaat een gezellige, kleinschalige markt. Toegang is gratis, parkeren uitsluitend op de aangegeven plaatsen.
Tijdens de Zomerfair is er ook een Open Huis, zodat ook de ontvangstruimte van de dagbesteding kan worden bekeken. Ook de rest van de locatie van Erve het Geurts, aan de Geurdsweg 20 in Hengelo, is op dat moment toegankelijk. In het landelijke buurtschap Oele biedt de stichting Erve Het Geurts een programma aan, waarbij talenten van mensen met een zorgvraag worden aangesproken. Deelnemers zijn tevreden en ervaren de persoonlijke aandacht voor hun mogelijkheden.