Afbeelding
Foto:

GOOR - Miriam en Audry Scholte van Mast en Nathalie en Anne Mensink uit Goor doen 22 en 23 juni 2019 mee aan de "Samenloop voor hoop" in Almelo.

De samenloop voor hoop is een 24-uurs estafettewandeling waarbij er geld wordt ingezameld voor het KWF. De reden waarom dat 24 uur is: Mensen met kanker zijn 24 uur ziek en met hun ziekte bezig, op deze manier kunnen "gezonde" mensen ook 24 uur met kanker bezig zijn in de positieve zin. Om zoveel mogelijk geld op te halen staat team "Goor gaat ervoor" op markten/braderieën om hun zelf gemaakte spullen zoals Fudge, engeltjes en koekjespotten te verkopen.

Ook in Markelo
Maandag 10 juni staan ze bij de "creatieve dag" bij de Pot, in Markelo. De opbrengst van de samenloop gaat naar onderzoek voor genezing en voorkoming van kanker en het "Alma inloophuis" in Almelo krijgt ook 10 proent van de opbrengst. Hier kunnen (ex)kankerpatiënten, maar ook familie terecht voor een luisterend oor of informatie.

Drijfveer
Omdat eenieder uit onze groep iemand in haar naaste kring kent die kanker heeft, een survivor is of de strijd helaas heeft verloren, doen wij mee met deze actie. Wilt u weten wat het team allemaal doet? Ga dan naar de Facebookpagina: Samenloop voor hoop Almelo 2019, team 'Goor gaat ervoor'. Mocht u ze willen steunen middels een donatie, dan kan dat via: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/heelgoorbakt