Afbeelding
Foto:

HENGEVELDE - Er staat Jessica Lentelink en Gijs Pierik een nieuwe uitdaging te wachten. Vanaf 1 mei zijn zij de nieuwe eigenaars van de eetsalon in Hengevelde. Nu staat deze bekend als Eetsalon Leo's, maar vanaf mei wordt dat Eetsalon Yess.

De komst van nieuwe eigenaren betekent niet dat alles ineens anders wordt. De naam wordt gewijzigd en ook de huisstijl wordt aangepast, maar veel zal bij het oude blijven. Voor de meeste gerechten die nu op de menukaart staan zijn, kunt u vanaf 1 mei nog steeds terecht.

Wens in vervulling
Voor Jessica komt met de overname een wens in vervulling. Ze heeft altijd al als zelfstandig ondernemer aan de slag willen gaan en toen kwam Eetsalon Leo's op haar pad. Maar zij en Gijs hebben geen overhaaste beslissing genomen. Vooraf hebben ze zich goed gerealiseerd dat een eigen zaak verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich meebrengt. Ook zal het ondernemerschap de nodige impact hebben op het privéleven. Momenteel loopt Jessica ook al mee bij Eetsalon Leo's om zo de kneepjes van het vak te leren en zo de overgang van Leo's naar Yess zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vanaf 1 mei kunt u terecht bij Eetsalon Yess aan de Goorsestraat 11 in Hengevelde voor de lekkerste gerechten, van een patatje met tot een volledige maaltijd.