Afbeelding
Foto:

De Theeroos bestaat dertig jaar

HENGELO - Het winkeltje De Theeroos in Hengelo viert deze week een bijzonder jubileum. De winkel van Margriet Leusink bestaat namelijk donderdag precies dertig jaar.

Margriet Leusink begon dertig jaar geleden met deze kleine cadeauwinkel met nieuwe en vooral veel tweedehands producten. Het was niet haar eerste winkel; eerder runde ze de eerste biologische winkel van Hengelo. De winkel is gevestigd aan de Eendengang 6, waar ook veel andere leuke, kleine winkeltjes zitten. Ieder met hun eigen inrichting en markante uitbater. Het is dan ook echt een bestemming, mede dankzij de leuke markten die altijd in de Kasbah gehouden worden.

Breed assortiment
De Theeroos verkoopt onder meer allerlei leuke geschenken, zowel nieuwe als tweedehands producten, kaarten, kaarsen en nog veel meer. Ook voor nieuwe en gebruikte boeken en tijdschriften bent u aan het juiste adres. Veel tweedehands spullen komen van de vaste klanten zelf. Wat voor de één overbodig is, kan een ander juist goed gebruiken. Duurzaam en milieubewust; iets dat Margriet hoog in het vaandel heeft staan. Zo voorkom je immers ook dat een product op de afvalberg gaat. Wanneer iemand iets koopt, kan ze het ook in gebruikt verpakkingspapier inpakken. Of nieuw, als u dat echt wenst voor een geschenk. Tevens verkoopt De Theeroos ook de overheerlijke honing van de imkerij in Hengelo. De Theeroos heeft door de jaren heen veel vaste klanten gekregen. Margriet geniet ook nog iedere week van het werk: "Ik wil graag doorgaan tot ik 90 ben. Er is toch niemand die me kan ontslaan.", grapt ze.

Kom langs
De Theeroos is alleen geopend op de donderdag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. Gevestigd aan de Eendengang 6 in de Kasbah van Hengelo. Op zaterdag 13 april is er een gezellige voorjaarsmarkt van 11.00 tot 16.00 uur.