Afbeelding
Foto:

Voorjaarsactie Mango Mobility Twente

ALMELO/HENGELO - De lente is aangebroken, wat betekent dat de zon vaker gaat schijnen en de temperatuur oploopt. Wat is er dan fijner om zelfstandig op pad te kunnen gaan voor een kleine boodschap of om uw familie te bezoeken?

Het is helaas niet voor iedereen mogelijk om zich zelfstandig buitenshuis voort te bewegen. Hierbij kan een passende scootmobiel of een Niu elektrische scooter van Mango Mobility Twente u de ultieme oplossing bieden. De ervaren medewerkers van Mango staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie.

Driedaagse megasale!
Mango Mobility Twente maakt binnenkort ruimte voor hun nieuwe collectie scootmobielen. Daarom profiteert u op 4, 5 en 6 april van een spectaculaire korting op de huidige voorraad scootmobielen. Kom op één van deze drie dagen vrijblijvend bij Mango om uw specifieke wensen en behoeften te bespreken. Deze mega sale geldt voor de gehele collectie scootmobielen bij de vestiging in Almelo en Hengelo.

Grootste assortiment
Mango Mobility Twente biedt het grootste assortiment aan scootmobielen van heel Nederland. De adviseurs kennen de scootmobiel van binnen en buiten en weten precies welke aansluit bij uw wensen. Na de aanschaf van uw scootmobiel zullen zij de door u gekozen scootmobiel in topconditie houden en eventuele aanpassingen en wensen doorvoeren. Tevens kunt u bij Mango terecht voor Niu elektrische scooters, welke uiterst geschikt zijn voor in de stad. Ook staat hierbij de kwaliteit en hun vertrouwde service voorop. U kunt een gratis proefrit aanvragen voor een scootmobiel of de Niu elektrische scooter. Hierbij kunt u aangeven of u deze wil uitproberen in de showroom in Almelo of Hengelo, of dat u deze liever wil uitproberen op een zelfgekozen locatie.

Kom langs!
Hebt u interesse in een scootmobiel met een fikse korting? Kom dan op 4, 5 of 6 april langs! De vestiging in Almelo, gelegen aan de Einsteinstraat 81, is op 4 april en 5 april geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op 6 april van 10.00 tot 16.00 uur. De vestiging in Hengelo, gelegen aan de Drienerstraat 59, is op 4, 5 en 6 april geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Bel voor meer informatie naar: 0546-45 32 96 of kijk op hun website: www.scootmobieltwente.nl.