Afbeelding
Foto:

Seats & Sofas: betaalbaar en met een goed advies

HENGELO - Seats & Sofas behoeft eigenlijk geen introductie; dit jaar viert het bedrijf het 25-jarig bestaan. Dankzij de combinatie van betaalbare meubelen en een gedegen verkoopadvies bouwden zij door de jaren heen een trouwe klantenkring op.

Seats & Sofas specialiseert in banken en fauteuils in alle stijlen. Of u nu gaat voor een klassiek interieur met een Chesterfield-stijl bank of juist een strak gelijnd Bauhaus-model. Vrijwel iedere stijl is vertegenwoordigd. Dit is niet verrassend, aangezien Seats & Sofas de grootste collectie van Europa heeft; één van de zeven zekerheden die zij bieden.

Snel leverbaar
Wanneer u op zoek bent naar een bankstel, hoekcombinatie of fauteuil hebt u natuurlijk geen zin om weken te moeten wachten. Seats & Sofas biedt daarom een ruime, voorradige collectie aan die direct mee te nemen is bij de vestigingen. Alle banken op voorraad hebben zo slechts 2 minuten levertijd. Dankzij de ruime openingstijden van Seats & Sofas in Hengelo kunt u hier snel terecht voor een nieuwe bank wanneer het u uitkomt. Zo is het iedere werkdag koopavond tot 21.00 uur en ook op zondag bent u van harte welkom.

Betaalbaar
Dankzij de gunstige inkoop en productie speciaal voor Seats & Sofas zijn de prijzen aangenaam laag in vergelijking met andere meubelwinkels. Zo kunnen zij banken aan bieden tegen de gegarandeerd laagste prijzen, zonder in te leveren op de kwaliteit. Er zijn ook gunstige financieringsmogelijkheden.

Uitstekend advies
Wanneer u langskomt bij één van de Megastores hebt u wellicht al een idee waar u naar op zoek bent. De ervaren verkopers kunnen u niet alleen helpen met het vinden van een bank of fauteuil, maar geven ook een gedegen advies over de laatste trends. Zij zijn experts op bankgebied: van de bekleding tot de optimale integratie in uw woonkamer. Met 25 jaar ervaring is het deskundig advies ook één van de zekerheden waar u op mag vertrouwen.

Leuke actie
Seats & Sofas loopt vooruit op het 25-jarig jubileum met een leuke actie. Zo ontvangt u bij aanschaf van alle bankstellen vanaf 5 zitplaatsen een gratis 10-delig Inventum huishoudpakket. Kom langs aan de Wegtersweg 82 in Hengelo. Kijk ook op: www.seatsandsofas.nl voor de actuele aanbiedingen.