Afbeelding
Foto:

Mooi Hair & Beauty

HAAKSBERGEN - Mooi Hair & Beauty beschikt over een compleet portfolio aan behandelingen zodat u op uw best voor de dag komt!

Van een heerlijke gezichtsbehandeling tot het zetten van permanente make-up, van een trendy coupe, Great Hair verlenging tot mooie witte tanden. Maar ook van diverse massages, prachtige nagels tot een spray tan. Bij Mooi Hair & Beauty kan het allemaal onder één dak. Eigenaresse Susanne Bramer verzorgt haar klanten tot in de puntjes, samen met haar collega's. Op het gebied van lichaamsbehandeling is de salon ook zeer vooruitstrevend. Permanente make-up is dé manier om er altijd verzorgd en stralend uit te zien.Wie wil dat niet, mooie wenkbrauwen, prachtige volle lippen of mooie ogen dmv een permanente make-up? De maand maart is een speciale actie maand! Permanente make-up: Ombre/poeder wenkbrauwen van 325,- inclusief nabehandeling nu voor 300,-. Eyeliners boven en onder: van 299,- nu voor 275, inclusief nabehandeling. Full-lips van 350,- voor 325,- inclusief nabehandeling.

Cryolipolyse
Zou het niet fantastisch zijn om moeiteloos een paar centimeter buik of bil kwijt te raken? Met een paar behandelingen die vetrolletjes of cellulitis kwijt!! Een liposuctie zonder operatie. Hardnekkige vetrolletjes die moeilijk weg willen, zoals op de buik/ billen / benen /lovehandles of een armflapje, verdwijnen als sneeuw voor de zon met de Cryolipolyse Coolsculpting van Medcos. Een unieke wetenschappelijk onderbouwde manier om vetcellen te verminderen in de behandelde gebieden. U bent slanker, uw kleding past beter en u ziet er beter uit.De Body-Wizard Cryolipolyse behandeling is de perfecte behandeling om strakker de zomer in te gaan. Per behandeling worden de vetcellen bevroren en geleidelijk op een natuurlijke manier afgevoerd, waardoor er een zichtbare vermindering van vetophopingen te zien zijn. De Body Wizard Cryolipolyse behandeling wordt vooral ingezet voor de buik, love handles, bovenbenen en armen. Tijdens het intake gesprek wordt gekeken hoeveel behandelingen er nodig zijn. Wilt u meer informatie? Loop eens binnen bij Mooi Hair & Beauty aan de Eibergsestraat 60, 7481 HM Haaksbergen. www.mooi-salon.nl, info@mooi-salon.nl, of op facebook. Tel: 053 8200914