Afbeelding
Foto:

Geslaagde Kans voor een Kind-week bij Heracles

ALMELO - Afgelopen week stond bij Heracles Almelo de stichting Kans voor een Kind centraal. Dit is een stichting die zich inzet voor kinderen die het niet gemakkelijk hebben door bijvoorbeeld ziekte. Gedurende deze week kwam Heracles Almelo in actie voor Kans voor een Kind.

Zo stond de wedstrijd tegen FC Utrecht in het teken van deze stichting. De kinderen die met de spelers mee het veld op liepen, droegen een speciaal ontworpen sjaal met de logo's van Heracles Almelo en Kans voor een Kind. Deze exclusieve sjaals werden ook verkocht in de FanServiceShop van het Polman Stadion. De volledige opbrengt hiervan gaat naar Kans voor een Kind.

Mooie wedstrijd
Tevens bezorgden Heracles Almelo en hoofdsponsor Asito iemand een mooie wedstrijddag. Supporters konden een kind opgeven die momenteel een moeilijke tijd doorstaat en maakten hiermee kans op een VIP-arrangement bij Heracles Almelo – FC Utrecht. Zodoende beleefde één van de inzenders en haar zoon het duel in de skybox van Asito en namen ze voorafgaand aan de wedstrijd deel aan het buffet in de BusinessClub. Heracles mag al met al terugkijken op een zeer geslaagde dag voor deze doelgroep die af en toe wel wat leuke afleiding kunnen gebruiken.