Afbeelding
Foto:

Trainen als een prof met Heracles in het Polman Stadion

ALMELO - Op zondag 17 maart 2019 start de eerste editie van de Heracles Voetbalschool. Dit concept is bedoeld voor jongens en meisjes van 7 t/m 15 jaar en is gericht op hun persoonlijke voetbalontwikkeling.

Met deze voetbalschool train je tien weken lang, één keer per week, in het Polman Stadion van Heracles Almelo. De trainingen zijn op zondagochtend van 9.15 – 10.30 uur en worden gegeven onder begeleiding van gekwalificeerde voetbaltrainers. Tijdens de trainingen worden de deelnemers onderverdeeld in kleine groepen. Deze groepen worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Naast de tien trainingen krijgen de deelnemende kinderen een eigen Heracles Voetbalschool-tenue, mogen ze een thuiswedstrijd van Heracles Almelo bezoeken en is er de gelegenheid om de spelers van het eerste elftal te ontmoeten en handtekeningen te scoren.

Doe mee!
Deelname aan de Heracles Voetbalschool bedraagt €159,-. Inschrijven kan via www.heracles.nl/voetbalschool. Ook voor overige informatie kun je hier terecht. Voor vragen kan je mailen naar soccercamps@heracles.nl.