Afbeelding
Foto:

Scherp geprijsd aanbod bij Dartdiscounter.nl

HENGELO - De dartsport maakte de afgelopen jaren een grote groei door qua populariteit. Of u nu op zoek bent naar een dartboard voor de bedrijfskantine, professionele dartpijlen voor competitief gebruik of allerhande accessoires, bij Dartdiscounter.nl bent u aan het juiste adres.

Deze online specialist in dartbenodigdheden werd in 2014 opgericht. De afgelopen jaren bouwde het bedrijf een grote klantenkring op met uitstekende reviews. Niet verrassend, want de combinatie van een breed en betaalbaar assortiment én een snelle levering blijkt goed aan te slaan.

Uniek in Twente
Dartdiscounter.nl is sinds vorig jaar gevestigd in Hengelo aan de Diamantstraat. Klanten kunnen een online bestelling afhalen, maar ook producten uitproberen. Zeker op het gebied van dartpijlen wil je immers ook echt voelen hoe een pijl in de hand ligt. "Darten is bijzonder populair in Twente, waardoor Hengelo een mooie locatie is. We zijn uniek in Twente; er is eigenlijk geen andere gespecialiseerde winkel.", aldus eigenaar Jeroen Kooij, die de webwinkel vorig jaar overnam met Jaco Ruizendaal. Dartdiscounter.nl levert ruim 5.000 producten, veelal uit voorraad. Naast de bekende merken waaronder Unicorn, Bulls, MCkicks, Harrows, Shot, Ruthless, XQ-Darts en Winmau voeren zij ook het eigen merk Dutch Darts. Dit zijn producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding, scherp geprijsd én met een Nederlands stukje design. "We kijken echt naar specificaties; zoals de kwaliteit van wolfraam in de pijlen voor een optimaal resultaat." Naast de darts en dartboards zijn ook onder meer dartmatten, surrounds, verlichting shirts en meer te koop. Met natuurlijk ook dartpijlen van dartlegendes zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Phil Taylor.

Bundels
Dartdiscounter.nl stelt ook zelf bundels samen met alle dartbenodigdheden om te kunnen beginnen. Dankzij zeer scherpe inkoop en een goede selectie op kwaliteit profiteert u zo van een mooie korting ten opzichte van andere winkels. Voorradige artikelen die u voor 17.00 uur bestelt worden dezelfde dag nog verzonden.

Uitstekende service
Maak zelf kennis met de uitstekende service van Dartdiscounter. Kijk voor meer informatie en bestellen op: www.dartdiscounter.nl. U bent ook welkom aan de Diamantstraat 1-F in Hengelo, het liefst op afspraak voor 16.00 uur.