De koffie staat klaar!
De koffie staat klaar! Foto:

Open huis Actieve Ontmoeting 3 mei

OLDENZAAL - Op donderdag 3 mei aanstaande opent Boerderij Stakenboer haar deuren voor iedereen die op zoek is naar gezelligheid en beweging! Van 10.00 tot 12.00 uur bent u van harte welkom voor informatie over de Actieve Ontmoeting. Uiteraard staat de koffie klaar! Aanmelden is niet nodig, loop gerust binnen bij Boerderij Stakenboer aan de Burgemeester Wallerstraat.

Wat is het:
Twee ochtenden per week kunnen wijkbewoners bij elkaar komen voor de 'Actieve Ontmoeting'. Gezelligheid staat hierbij centraal. Men kan er een praatje maken, een kopje koffie lezen, krantje lezen of meedoen aan activiteiten. Te denken valt aan sport en spel, wandelen, een fietstochtje, zelfverdediging, valpreventie, creatieve activiteiten en nog veel meer. Samen werken we aan een gezonde leefstijl en bieden we ruimte om mensen te ontmoeten.

Waar en wanneer:
De Actieve Ontmoeting is in Zuid Berghuizen op de dinsdagochtend en donderdagochtend van 09.30 uur tot 12.00 uur. Indien u wilt, kunt u na 12.00 uur blijven voor een gezellige en gezonde lunch. Op de maandagochtend en donderdagochtend is er een Actieve Ontmoeting van 09.30 tot 12.00 uur in Paal 12, Vondellaan 12 in De Thij.

Meer informatie:
De kosten van de 'Actieve Ontmoeting' bedragen 1,00 euro per keer. Voor 1,00 euro extra kunt u aanschuiven voor een lunch. Aanmelden is niet nodig, u bent van harte welkom en kunt zo binnenlopen! Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Impuls, tel: 0541 571414, of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl