Geloof ons nou maar

HENGELO - 'Geloof ons nou maar' is de nieuwste voorstelling van Remco Veldhuis en Richard Kemper en deze is op zaterdag 14 april te zien in Schouwburg Hengelo.

Veldhuis & Kemper hebben even een pauze genomen en staan nu weer op de planken met een frisse blik op allerlei zaken. In 'Geloof ons nou maar' draait het om de vraag of het verstandig is zomaar te geloven wat iedereen zegt of is zelf nadenken toch beter? Veldhuis & Kemper zetten op een rijtje wat wel en niet geloofd moet worden. Over één ding zijn ze het wel eens: lachen moet!. Kaarten voor de voorstelling vanaf € 17,50 zijn te verkrijgen bij de theaterkassa en via www.schouwburghengelo.nl.

Fratsen

OLDENZAAL - De band Fratsen is op zaterdag 21 april in Stadstheater De Bond voor een staconcert.

Aan het eind van de tachtiger jaren is Fratsen opgericht. Toentertijd was het een hippiepunk band. Nu, meer dan 25 jaar later, is de band volwassener geworden. Het album 'Spookt' is gevuld met gezellige liedjes over dronken zijn, verliefd worden en het goeds dat een Rock 'n Roll-leven met zich meebrengt. Dit alles laten ze horen tijdens het concert op 21 april. Voor het concert in Stadstheater De Bond zijn maar een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa en online: www.stadstheaterdebond.nl.

Javier Guzman

HENGELO - Javier Guzman heeft al een rijk gevuld theaterverleden met zeven avondvullende voorstellingen en staat nu weer in de Nederlandse theaters met de voorstelling 'Ga-Bie-Jer'.

Hij heeft een rijk verleden aan cabaretprogramma's zoals 'Delirium', 'Oorverdovend' en 'Voornemens'. Daarnaast heeft hij in diverse films een rol gespeeld. In 'Flirt''speelde hij Youssef en als stemacteur was hij te horen in onder meer 'Verschrikkelijke Ikke'. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog in diverse tv-series gespeeld. Door dit rijke verleden met theatervoorstellingen, rollen in films en series en tv-optredens lijkt het alsof iedereen hem kent. In de voorstelling 'Ga-Bie-Jer' laat hij zien dat dat misschien niet helemaal waar is. Hij stelt zich graag opnieuw aan u voor. Kaarten voor de voorstelling op 20 april om 20.00 uur in Schouwburg Hengelo kosten tussen € 15,- en € 21,50.