Zang en poëzie

OLDENZAAL - In de Bibliotheek Oldenzaal kunt u op 17 april luisteren naar het vocaal ensemble The Gentle Singers en Joseph Gawrieh.

The Gentle Singers verzorgen het muzikale gedeelte van de avond. Joseph Gawrieh zal deze avond de poëzie verzorgen. Hij draagt eigen gedichten voor in het Nederlands, Engels en Arabisch. Aanmelden voor deze avond op 17 april vanaf 19.30 uur is noodzakelijk. Dit kan via info@bibliotheekoldenzaal.nl, via 0541-512516 of bij de klantenservice van de bibliotheek.

I Call my
brothers

HENGELO - De voorstelling 'I call my brothers' gaat over angst, terrorisme en vooroordelen na een bomexplosie die een stad in een verlammende greep houdt.

De Toneelmakerij en Danstheater AYA hebben gezamenlijk de voorstelling 'I call my brothers' gemaakt. De voorstelling is gemaakt naar het gelijknamige boek van schrijver Jonas Hassen Khemiri. Dans en toneelspel worden afgewisseld, maar het één vloeit naadloos over in het ander. 'I call my brothers' is op woensdag 18 april om 19.30 uur te zien in Schouwburg Hengelo, Beursstraat 44. Kaarten vanaf € 10,- zijn aan te schaffen via www.schouwburghengelo.nl en bij de kassa.

Lezing Joke Hermsen

DE LUTTE - 'Rivieren keren nooit terug', het nieuwe boek van Joke Hermsen, is de aanleiding voor de lezing op Landgoed De Wilmersberg.

De lezing gaat over haar werk en is georganiseerd door Boekhandel Broekhuis, Bibliotheek Oldenzaal en Landgoed de Wilmersberg. De lezing is de eerste van een drieluik. De lezing is op zondag 15 april om 14.30 uur bij Landgoed De Wilmersberg, Rhodondendronlaan 7 in De Lutte. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Bibliotheek Oldenzaal en Broekhuis Oldenzaal. De kaarten kosten € 10,-.

Latin Diva

OLDENZAAL - Izaline Calister ging op zoek naar hoe ze een Latin Diva kon worden en hoe een grote schare fans te krijgen.

Of het Izaline Calister gelukt is, is te zien op zaterdag 14 april om 20.15 uur in Stadstheater De Bond. Aan haar prachtige en krachtige stem zal het zeker niet liggen. Kaarten vanaf € 19,50 zijn online verkrijgbaar via www.stadstheaterdebond.nl en bij de kassa van het theater.