38e editie leuke Esreinmarkt Hengelo

HENGELO - Komende zondag word de 38e editie van de Esreinmarkt gehouden in Hengelo. Dit is een van de grootste en bekendste evenementen van Hengelo met een braderie, rommelmarkt, kermis, straattheater en heel veel muziek, kortom; genieten voor jong en oud!

Voor de kleintjes biedt de markt diverse kermisattracties, pony rijden, springkussens, een echte kinderboerderij, broodjes bakken met de scouting, Clown Funny, Clown Henkie, schminken en ga zo maar door. Er zijn diverse demonstraties, o.a. van de Hengelose Gymnastiekvereniging met turn-, dans-, en skatehockeydemonstraties en Clinics, een straatgoochelaar, rodeostier, jongleurs, straattheater, etc.

Veel te doen
Natuurlijk een grote braderie met 200 kramen, 100 kramen rommelmarkt en een kleedjesmarkt voor de kinderen (deze is sinds vorig jaar uitgebreid met een kleedjesmarkt voor volwassenen, om mensen die geen kraampje hebben weten te bemachtigen voor de rommelmarkt een alternatief te bieden) oude ambachten, kunstenaars, standwerkers, echt niets ontbreekt! Over de hele markt zal er muziek ten gehore worden gebracht….over de markt lopen de Anklooiers (blaaskapel), op het podium bij het Dikkersplein speelt de Backtrackbluesrockband, Op het grote podium bij de Zoalt-toorn Bauke, Michael Pigge en een DJ. Net als vorig jaar wordt de markt weer uitgebreid richting winkelcentrum Hart van Zuid / Dikkersplein. De winkels hier doen allemaal mee, en ook hier zal veel activiteit zijn.

Goede samenwerking
De organisatie is erg verheugd met deze samenwerking, met een groot aantal enthousiaste ondernemers, een fantastische uitbreiding voor de Esreinmarkt! Deze dag mag u niet missen! zondag 15 April: Esreinmarkt!