Ik zie de bui al hangen

HENGELO - Marjolijn van Kooten staat in de theaters met 'Ik zie de bui al hangen'. Op donderdag 19 april om 20.00 uur is zij te zien in Schouwburg Hengelo.

Psychische aandoeningen komen veel voor. Een burn-out, een depressie of een andere psychische aandoening is iets dat één op de drie mensen overkomt. In het theater wordt het thema op respectvolle wijze bespreekbaar gemaakt, maar er wordt ook om gelachen. Kaarten vanaf € 16,50 zijn online te bestellen op www.schouwburghengelo.nl. Ze zijn ook te koop bij de kassa, Beursstraat 44.

Over een kleine mol...

OLDENZAAL - In Stadstheater De Bond is voor iedereen vanaf twee jaar 'Over een kleine mol...' te zien.

De voorstelling van Meneer Monster gaat over mol die even met zijn koppie boven de grond komt en prompt krijgt hij op zijn kop een drol. Hij gaat op zoek naar wie er op zijn kop heeft gepoept en ontmoet tijdens zijn zoektocht allerlei wonderlijke dieren. Kaarten voor deze familievoorstelling op zondag 15 april om 14.30 uur in Stadstheater De Bond kosten € 12,-. Bestel kaarten op www.stadstheaterdebond.nl.

Something so Real

OLDENZAAL - René van Kooten & Shifting Daylight staan op donderdag 19 april om 20.15 uur op de planken van Stadstheater De Bond.

Tijdens 'Something so Real' is er ruimte voor een lach en een traan. Thema's uit het leven van geboorte tot en met dood worden niet gemeden. Dit wordt gebracht in een een muzikale omlijsting van hits uit verschillende musicals door René van Kooten, Bram Bol en Ingmar Spaaij. Kaarten à € 18,50 zijn te koop bij het theater en online.

Mooi weer vandaag

HENGELO - 'Mooi weer vandaag' is een voorstelling van Bram van der Vlugt, Nettie Blanken, Malou Gorter en Bart Klever. Het is een tragikomedie die u gezien moet hebben.

Het verhaal begint met twee mannen in een park. Het gesprek dat ze voeren lijkt een gewoon alledaags gesprek tussen twee mannen, maar elke keer stokt het gesprek. Blijkbaar is er toch iets meer aan de hand met die mannen. Voorstelling is te zien op vrijdag 20 april om 20.30 uur in Schouwburg Hengelo.