Symphonic Rock Night

HENGELO - Even terug in de tijd met de muzikanten van Symphonic Rock Night onder leiding van Roland van der Horst.

Symphonic Rock Night bestaat uit onder meer gitaristen, drummers, bassisten en niet te vergeten zangers en zangeressen. De muzikanten hebben hun sporen al verdiend in de rockmuziek. Gezamenlijk nemen ze u nu mee naar de tijd van onder andere Genesis, Supertramp en Pink Floyd. Op zaterdag 31 maart om 20.00 uur is Symphonic Rock Night te zien en te horen in Schouwburg Hengelo. Kaarten voor deze show zijn te koop via de gebruikelijke kanalen: www.schouwburghengelo.nl en bij de kassa.

Frankpop
2018: Replay

HENGELO - Tijdens Frankpop treden leerlingen van gitaarleraar Frank Meijer op en dat is al 21 jaar een groot feest voor muzikanten en publiek.

Bij deze editie van Frankpop worden nummers die al eerder zijn uitgevoerd nogmaals ten gehore gebracht. Het zijn de nummers die het verdienen om nog een keer voor het voetlicht gebracht te worden. Liedjes van bijvoorbeeld Racoon, Doe Maar en Anouk worden door de leerlingen samen met de Frankpopband opgevoerd. 'Frankpop 2018: Replay' is op 31 maart om 19.30 uur te zien in Poppodium Metropool, Industrieplein 10 in Hengelo. Kaarten zijn te koop in de voorverkoop op www.metropool.nl voor € 6,- per stuk en eventueel bij de zaal voor aanvang voor € 7,50.

Aan de bak III

OLDENZAAL - Op één avond twee voorstelling zien is mogelijk op vrijdag 6 april om 20.15 uur in Stadstheater De Bond, want dan staan Tim Hartog en De Meisjes met de Wijsjes op het podium.

Het doel van Tim Hartog is om u tijdens de voorstelling de sores van alledag te doen vergeten en u te laten schaterlachen. Grappen en grollen vliegen u om de oren gedurende de voorstelling van Tim Hartog. Cabaret van groots formaat staat u te wachten.

Het tweede deel van de avond is weggelegd voor De Meisjes met de Wijsjes. Tijdens hun voorstelling gaan zij op zoek naar de typische Nederlander. In de show is er plek voor quizfragmenten, bekentenissen, sketches en natuurlijk live muziek. Kaarten vanaf € 17,50 zijn te koop bij de kassa van het theater en online via www.stadstheaterdebond.nl.