Terre des Hommeswinkel viert jubileum

HENGELO - In de week van 9 tot en me 14 april viert Terre des Hommes Hengelo haar 12,5 jarig bestaan. In de Terre des Hommes winkel, gelegen aan de Mozartlaan 17 in Hengelo, kunt u terecht voor de aankoop van tweedehands goederen. Voor kleine bedragen vindt u goede kwaliteit (kinder) kleding, boeken, beddengoed, handdoeken , sieraden , bric en brac artikelen, speelgoed en meer.

Tijdens de jubileumweek is er dagelijks een verloting. Uw kassabon met naam en telefoonnummer is uw lot. Winnaars worden gebeld. Voor kinderen is er en grabbelton. Op woensdag 11 april tussen 14.00 uur en 15.00 uur is er voor kinderen de mogelijkheid om geschminkt te worden. Tevens krijgt iedereen na aankoop van een artikel een aandenken mee. De jubileumweek wordt afgesloten met een modeshow. Vrijwilligers van onze winkel zullen als volleerde mannequins de mooiste kledingstukken showen. Deze modeshow start op zaterdag 14 april om 14.00 uur. Na de show kunnen belangstellenden de geshowde kleding kopen in de winkel. Aansluitend zal op zaterdag 14 april om 16.00 uur nog een verloting plaatsvinden, waarbij een grote levensmiddelenmand als hoofdprijs gewonnen kan worden.

Terre des Hommes
Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingsituaties en zorgt ervoor dat deze kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Door spullen een tweede leven te geven door ze weg te brengen naar één van de Terre des Hommes winkels, kunnen zij voldoen aan deze missie. Ook tweedehands kleding en spullen voor in en om het huis zijn welkom. Kom dus eens langs aan de Mozartlaan 17.