Afbeelding
Foto:

Nieuw
bestuur Semper Crescendo

Tijdens de algemene ledenvergadering van muziekvereniging Semper Crescendo op zaterdag 24 maart is een nieuw bestuur geïnstalleerd.

Martin Breukers (voorzitter) en Martin Giesselink (concerten) hebben na respectievelijk zes en negen jaar afscheid genomen van het bestuurswerk, waarna zeven nieuwe bestuursleden zijn geïnstalleerd. De Oldenzaalse muziekvereniging kijkt hiermee met vertrouwen uit naar de komende jaren.

Nieuw bestuur
Het nieuwe bestuur van Semper Crescendo bestaat uit de volgende personen: Jorn Huiskes; (waarnemend) voorzitter, Manon Verbeek; secretaris, Erik Klooster; 1e penningmeester, Gerrit Muijen; 2e penningmeester, Kees Durk van der Kooi; concerten, Patrick Davina; concerten, Willemijn Breukers; facilitair & gebouw, Wouter Arends; jeugd & opleiding, Collin Konink; algemeen. "We zijn blij dat we als bestuur aan de slag kunnen met een jong en enthousiast team. Wij willen graag de nieuwe generatie aan kunnen spreken en investeren in onze jeugd en opleidingen. Dit is een belangrijke eerste stap in die richting." Aldus Jorn Huiskes, waarnemend voorzitter. Tijdens de vergadering zijn scheidende bestuursleden Breukers en Giesselink onder luid applaus door de leden van Semper Crescendo bedankt voor het vele werk dat zij voor de vereniging hebben verzet in de afgelopen jaren, met als hoogtepunt het jubileumjaar '125 jaar Semper'.