Humorcollege

HENGELO - Humor is iets dat serieus genomen moet worden en dat is precies wat cabaretière Renate Reijnders doet in de voorstelling 'Humorcollege'.

Humor is belangrijk in ieders leven; het maakt het leven leuk. Het bezoeken van 'Humorcollege' geeft u zeker een leuke avond. 'Humorcollege' is niet alleen een cabaretvoorstelling, maar cabaret wordt gecombineerd met show en college. Ontdek de eigen humorstijl tijdens de voorstelling op vrijdag 6 april om 20.30 uur in Schouwburg Hengelo. Eersterangs kaarten kosten € 17,50 en zijn te koop bij de kassa en via internet: www.schouwburghengelo.nl.

Droeftoeters

OLDENZAAL - Het gezelschap Oeloek komt naar Stadstheater De Bond op donderdag 5 april om 20.15 uur.

Ga mee in de achtbaan die 'Droeftoeters' is. Muziek en dialogen worden afgewisseld met visueel spektakel en u valt van de ene in de andere verbazing. De voorstelling draait om de droeftoeters, de mensen die denken dat ze heel wat zijn, maar in werkelijkheid klungels zijn. Kaarten vanaf € 18,50 zijn te koop bij de kassa, online en telefonisch bij Stadstheater De Bond, Molenstraat 25 in Oldenzaal.

Boekverkoop

HENGELO - Wanneer u op zoek bent naar boeken, tijdschriften of dvd's kom dan op zaterdag 7 april naar Bibliotheek Hengelo.

Alle items die door de bibliotheek zijn afgeschreven, worden op 7 april tussen 9.00 uur en 16.00 uur verkocht door Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.