Afbeelding
Foto:

Dansen voor Jermaine

HENGELO - Fit For Free in Hengelo organiseert op zaterdag 15 april een dansevenement voor een goed doel.

Jermaine de Wind is 27 jaar oud en als instructuur werkzaam bij Fit For Free. Hij is ook ernstig ziek als gevolg van Glioblastoma; een ernstige herdenaandoening. Daarom is Fit For Free bezig om landelijk geld in te zamelen voor zijn behandeling. Er is 250.000 euro nodig.

Dance4Jermaine
Zaterdag 15 april organiseert Fit For Free aan Het Plein 180 in Hengelo samen met Fit For Free Almelo Dance4Jermaine. Er is een uitgebreid programma opgezet met diverse dansstijlen. Van 11.00 tot 11.30 uur is dit Zumba, van 11.35 tot 12.05 SH'Bam, van 12.30 tot 13.00 uur weer SH'BAM en van 13.05 tot 13.35 word afgesloten met een mix van SH'Bam en instructuur Nuno de Brito.

Nuno
Nuno de Brito is nationale trainer SH'Bam Les Mills. Iedere Les Mills danser en instructeur kent hem! Les Mills: is een internationaal product van hoogwaardige groepslessen. SH'Bam is daar een van. Zo biedt Fit For Free Almelo naast SH'Bam ook Body Step, Body Balance en Body Pump van Les Mills aan. Deelname kost 10 euro per blok van 2 halve uren.

Glioblastoma
Jermaine lijdt aan een zogenaamd Glioblastoma. Toen hij op zijn achttiende een epileptische aanval kreeg wees onderzoek uit dat hij een agressieve hersentumor had. Symptomen zijn onder braken en een ernstige hoofdpijn. Behandelingen in Nederland zijn gericht op uitstel, maar de tumoren verdwijnen niet. Jermaine's hoop is nu gevestigd op een bijzonder experimentele behandeling.