Jasper van Goor
Jasper van Goor Foto: Steef Alblas

Gratis infotainmentsysteem bij aankoop van Suzuki Ignis

Suzuki-dealer Wiegerinck met vestigingen in Hengelo, Delden en Goor biedt kopers van de nieuwe Ignis tijdelijk gratis een infotainmentsysteem aan met 7 inch aanraakscherm. Heeft u liever een Suzuki Celerio? Dan kunt u een korting van € 869,- tegemoet zien op de Dynamic-uitvoering.

Suzuki biedt ter introductie van de nieuwe Ignis tijdelijk de Select Intro en Stijl Intro-uitvoeringen aan. Deze speciale versies zijn gebaseerd op de reguliere Ignis Select en Ignis Stijl. Voor de extra's van de Intro-versies betaal je tijdelijk helemaal niets. De Select Intro heeft dus de prijs van de Ignis Select. Die bedraagt € 15.999,- in combinatie met de 1.2 benzinemotor. Een automaat is optioneel. De meeruitrusting van het Select Intro-model bestaat uit een infotainmentsysteem met 7 inch aanraakscherm, TomTom-navigatie, Bluetooth en Spotify-ondersteuning. Ook heeft het Intro-model audiobediening op het stuur en vier luidsprekers aan boord.

Stijl Intro
De Stijl Intro is er vanaf € 17.999,- en kost daarmee net zoveel als de reguliere Stijl-uitvoering. Naast de genoemde extra's van de Select Intro krijgen kopers van de Ignis Stijl Intro ook nog een achteruitrijcamera en twee extra luidsprekers. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt.

Celerio
Tijdelijk bij Suzuki-dealer Wiegerinck: de Celerio Dynamic. Deze speciale uitvoering is gebaseerd op de Comfort-versie. Die is standaard al voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen en Bluetooth.
Tijdelijk krijg je voor € 500,- extra ook nog een multimedia- en navigatiesysteem met 7 inch aanraakscherm, parkeersensoren en zwarte stootlijsten met Celerio-opschrift.
De waarde van de extra's bedraagt € 1.369,-. Dat betekent een voordeel van € 869.-.