Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Fiat Tipo Station Wagon is standaard rijk uitgerust

De Fiat Tipo Station Wagon, die sinds kort in de showroom staat van Fiat-dealer Autobedrijf Chr. Udo aan de Wegtersweg 14-10 in Hengelo, mag zich verheugen in een grote populariteit. Niet verrassend, want deze wagen is standaard rijk uitgerust.

Fiat levert meerdere benzine- en dieselmotoren, variërend van 95 tot en met 120 pk. De meest complete Tipo is de Business Lusso versie. Deze variant staat voor € 24.795,- in de prijslijst en omvat comfort- en veiligheidverhogende zaken als lederen bekleding, armsteun achter, licht- en regensensor, parkeersensoren achter, privacy glas, automatisch geregelde airconditioning, mistlampen voor, Uconnect 7" navigatie met Bluetooth, AUX, USB en Uconnect Live en cruise control. De standaarduitrusting van de Fiat Tipo omvat onder meer handbediende airconditioning, Uconnect, infodisplay, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, centrale portiervergrendeling, in ongelijke delen neerklapbare achterbank (60/40), elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels en ESC (Electronic Stability Control) met Hill Holder. Standaard op de Stationwagon-uitvoering zijn onder meer dakrails, 'Flip&Fold' achterbank (voor een vlakke laadvloer van 1,80 m) en een handig schot dat de bagageruimte desgewenst in tweeën verdeelt. Achterin de bagageruimte kunnen de zijwandjes van de opbergvakken worden verwijderd, zodat de volledige breedte van de bagageruimte kan worden benut.
Optioneel is de UconnectTM 7" HD Live tablet te bestellen, waarmee onder andere ook Apple CarPlay mogelijk is. Apple CarPlay biedt de bestuurder de mogelijkheid zijn iPhone in de auto op de meest intuïtieve manier te gebruiken. Het systeem integreert de iPhone met de display en de bediening in de auto.