Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Sinterklaas komt bij FC Twente

Afgelopen zaterdag is de Sint weer aangekomen in Nederland. Ook dit jaar brengt hij weer een bezoek aan FC Twente. Zo komt Sinterklaas op 23 november bij de FC Twente Kidsclub voor het Sinterklaasfeest. Daarnaast kunnen de jongste supporters deze maand hun schoentje zetten bij FC Twente.

Woensdag 23 november zullen de Sint en zijn Pieten langsgaan bij de FC Twente Kidsclub voor het Sinterklaasfeest. Tijdens deze middag zullen er ook een aantal spelers van de eerste selectie langs komen. Meer informatie over het Sinterklaasfeest vind je op fctwente.nl/kidsclub.

Supporters die hun schoen willen zetten, kunnen dit tot 1 december doen in de Fanstore bij het stadion. Een dag later, op vrijdag 2 december, kunnen de schoentjes vanaf 14.00 uur weer opgehaald worden met cadeautjes.

De Sint is gek op mooie tekeningen en daarom kunnen supportertjes, naast hun schoen zetten, ook een tekening voor hem achterlaten in de Fanstore. De Sint en zijn Pieten gaan de tekeningen beoordelen en de mooiste tekeningen krijgen van Sinterklaas mooie FC Twente cadeaus. Tekeningen kunnen tot 1 december ingeleverd worden. Op 2 december worden de tekeningen bekeken en de winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie over Sinterklaas bij FC Twente vind je op fctwente.nl/sinterklaas.

FC Twente – FC Utrecht

Zondag 20 november wacht het eerstvolgende thuisduel in De Grolsch Veste. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt tegen FC Utrecht. Kaarten zijn, zonder Clubcard, verkrijgbaar vanaf € 17,50 via kaartverkoop.fctwente.nl.