Afbeelding
Foto: Petra Koenderink

Open Huis en Huisbeurs tijdens
de Winterfair van PediRoda

Op vrijdag 25 november zal er van 11.00 - 18.00 uur een Open Huis en Huisbeurs worden gehouden in het pand aan de Parmentierweg 18 te Almelo. De groothandel PediRoda Gezond en Well verkoopt alle pedicure benodigdheden, stoelen, motoren en eindejaarsgeschenken. Uiteraard zijn ook een aantal mooie verzorgingsproducten te koop, zoals LCN, HFL, Van Ginkels, Nuskin en nog veel meer.

De groothandel is ook het aanmeetpunt van Dr. Comfort schoenen, betaalbare en comfortabele semi-orthopedische schoenen. Tijdens het Open Huis / de Huisbeurs worden er diverse demonstraties gegeven, zoals nieuwe gellak, pedicure, parafine pakking, voetmassage, advies over specialistische technieken, workshop magnesium en voorlichting over opleidingen en materialen. Diverse stands zijn aanwezig, waardoor men een kijkje kan nemen in de wereld van de pedicure en de schoonheidsverzorging. PediRoda, winnaar van de award 'Meest Favoriete Opleider van Nederland', is al ruim 27 jaar een toonaangevend opleidingsinstituut met een hoogstaande reputatie op zeven leslocaties in heel Nederland. PediRoda leidt op tot succesvolle ondernemers in de voetverzorgingsbranche. Alle opleidingen worden afgerond met een branche erkend diploma (Provoet). Nieuw is de opleiding Sportpedicure met SCAS erkend diploma.

Nieuwsgierig geworden naar een carrière als (medisch/sport)pedicure? Kom dan naar het Open Huis van PediRoda op 25 november van 11.00 tot 18.00 uur. Info: 0548-545077; www.pediroda.nl; info@pediroda.nl.