Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Jubileumvoorstelling KamaK

'Het huis van Mak' is een speciale voorstelling ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van KamaK. Over weemoed, vergane glorie, verlangen en illusies.

In het magazijn van de rechtlijnige Madame Mak zijn oude decors, attributen en de karakteristieke personages uit vroegere voorstellingen opgeslagen. Madame Mak ordent, categoriseert of laat afvoeren wat er steeds opnieuw van beneden aangeleverd wordt. Wat haar betreft, heeft het weinig nut al die spullen uit het verleden te bewaren. Wat geweest is, is geweest en komt nooit meer terug. Langzaam maar gestaag voert ze de oude spullen af, dit tot groot verdriet van oude diva's die toch al moeten opboksen tegen het aanstormende jong talent. En dan sturen ze van kantoor beneden ook nog allerlei groepen op haar af die een rondleiding willen. Hoe denkt de regisseur dat ze zo ooit haar werk afkrijgt?

Theater KamaK speelt de voorstelling in het KAMAKtheater op 6, 11, 13, 17, 20, 25 en 27 november 2016 en op 23, 26, 31 maart en 2 april 2017 (donderdag en vrijdag om 20:00 uur; op zondag om 15:00 uur). De kaartjes á € 10,- kunt u reserveren bij Theater KamaK: 074-2569779 of info@kamak.nl (onder vermelding van uw naam en telefoonnummer).