Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Musical 'Highschool' in HEIM

De Musical Productieklas van HEIM&CREA presenteert de musical 'Highschool' in Techniekmuseum HEIM. Deze locatie is geknipt voor deze voorstelling, want het verhaal speelt zich af in een school en het museum is ook een oud schoolgebouw.

Het bijzondere aan de voorstelling is dat deze zich afspeelt op verschillende plekken in het gebouw, waarbij het publiek telkens meeloopt. Er zijn drie voorstellingen: vrijdag 7 oktober om 19.30 uur, zaterdag 8 oktober om 19.30 uur en zondag 9 oktober om 18.00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van CREA (Esrein 9, Hengelo) of telefonisch te reserveren via 074-2917597. De toegangsprijs bedraagt € 5,-

De voorstelling biedt aspirant-musicalacteurs een leuke gelegenheid om eens te kijken waar de Musical Productieklas aan heeft gewerkt in een seizoen en hoe de sfeer bij CREA&HEIM is. Voor diegenen die het leuk lijkt om in een musical te spelen en te leren acteren, zingen of dansen: dat kan volgend jaar. De nieuwe Musical Productieklas (leeftijd 12-100 jaar) start op maandag 10 oktober. Meer info en online inschrijven via www.creahengelo.nl.