Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Toeristische Zomer
markten Haaksbergen

Op zondag 17 juli en zondag 21 augustus vinden van 11.00-17.00 uur de jaarlijkse Toeristische Zomer markten plaats op de Markt en Molenstraat in Haaksbergen. Standhouders met zowel gebruikte als nieuwe goederen zullen deze dagen hun waar aan de man brengen. Er komt zelfs een enorm grote klompenstand van wel drie marktkramen vol op de markt te staan.

De Toeristische Zomer markten bieden voor elk wat wils. Variƫrend van kleding, lederwaren, sieraden en producten uit Ecuador tot allerlei hebbedingetjes, hobbykramen en boeken- en grammofoonplaten stands (singles, ep's, lp's, cd's, dvd's) voor de verzamelaars. Ook curiosa, brocante, blikken speelgoed, glas, aardewerk en producten voor in en om het huis zal men op deze Toeristische Zomer markten aantreffen. Voor de kinderen is er zoals altijd een draaimolen.

Voor de inwendige mens (hapje, drankje) kan men terecht op de terrassen of bij de snack- en/of loempiastand op de markt. Voor de particulier die zijn of haar overtollige, maar nog wel bruikbare spulletjes op de Toeristische Zomer markten wil
verkopen, zijn er nog plaatsen beschikbaar. Hiervoor kan men contact opnemen via telefoonnummer 06-26222593 of per mail via info@rezimarkten.nl. De toegang tot de markt en het parkeren zijn geheel gratis.