Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Winkel Frenque Interiors officieel
geopend door FC Twente-iconen

Lef, durf en stijl. Kernwoorden, die bij Frenque Interiors hoog in het vaandel staan. Deze kenmerken zijn zeker ook van toepassing op twee topspelers van het roemruchte FC Twente uit de zeventiger jaren. Het team dat zoveel furore maakte, dat zelfs de BBC er een documentaire aan wijdde, 'Dutch Magic'. Het team van Frenque Interiors is dan ook trots en verheugd om te kunnen aankondigen dat de FC Twente-iconen Kick van der Vall en Eddy Achterberg op zaterdag 16 juli om 12.00 uur de winkel officieel komen openen.

Het nieuwe FC Twente van de huidige tijd wordt door Frenque ook niet vergeten. 'We zijn blij om een bijdrage te mogen leveren aan de regio-actie Twente voor Twente, die in gang is gezet door de gezamenlijke supportersverenigingen van FC Twente. Dit doen wij door een deel van het openingsweekend te doneren aan deze geweldige actie, die gericht is op de toekomst van de club en het weer in beweging brengen van de regio. Samen achter de club met de blik op de toekomst. Wij hopen hiermee andere ondernemers te inspireren om ook nog een actie op touw te zetten voor onze trots. Wij wensen de club alle goeds en succes met de wederopbouw en we zijn er van overtuigd dat er straks weer een mooi FCT-bolwerk staat!'

Frenque Interiors is een absoluut unieke en onderscheidende woonwinkel met een assortiment dat nergens anders in de regio - en misschien wel in heel Nederland - te vinden is. Geen standaard woonprogramma's of merken die op elke hoek van de straat te verkrijgen zijn, maar unieke artikelen, gepresenteerd in een inspirerende omgeving. Niet voor niets is de ondertitel van Frenque dan ook One of a Kind... like Kick en Eddie! Nieuwsgierig? Kom langs en laat je meer dan inspireren. Frenque Interiors bevindt zich aan de Nijverheidstraat 11 in Losser (tel. 053-4368173). Kijk ook op www.frenque.nl.