Foto: Geising & Böker
Foto: Geising & Böker Foto: Steef Alblas

Relaxen en zwemplezier bij Badepark Bentheim

Zomer, zon en zonneschijn, het natuurbuitenbad in Badepark Bentheim nodigt u uit voor een dag volop zwemplezier. Een uitgebreide ligweide met waterspeelplaats, gelegen in de natuur, alsmede een beachvolleybal- en voetbalveld worden omringd door circa 1800 m2 wateroppervlakte.

Nieuw in 2016 zijn de interessante toegangsprijzen en seizoenkaarten. Voor kinderen kost een dagkaart slechts € 1,50 en voor volwassenen € 3,-. Een familiekaart (twee volwassenen en maximaal drie kinderen) kost € 7,-. Ook is er de mogelijkheid van het mooie binnenbad gebruik te maken tegen een kleine meerprijs. De zwemmers onder u kunnen in alle rust baantjes trekken in het sportbad. Diverse speelmogelijkheden zijn er uiteraard voor de kleine kinderen, zoals het speellandschap, de fonteinen en de waterglijbaan.
Kortom, genoeg mogelijkheden voor heel veel plezier.

Het exclusieve en prachtige saunacomplex is ook in de zomer een ontspannend hoogtepunt. Vijf mooie sauna's en de aangelegde zwemvijver nodigen u uit om heerlijk te relaxen en te herstellen. Voor de maanden juli en augustus heeft Badepark Bentheim de aanbieding 3 = 4, oftewel 4 uur gebruik maken van de sauna en maar 3 uur betalen. Hierdoor geldt voor kinderen een tarief van € 13,80 terwijl volwassenen € 17,50 betalen (inclusief gebruik van alle zwembaden). Voor verdere informatie omtrent de openingstijden en de komende events kunt u bellen naar 0049-5922-999450 of kijken op www.badepark-bentheim.de/nl.