Afbeelding
Foto: Steef Alblas

Volleybaltoernooi in
de wijk Groot Driene

Op zaterdag 18 juni (13.00-17.30 uur) zal op de grasvelden aan de Nicolaas Beetsstraat in Hengelo voor de zesde keer het wijkvolleybaltoernooi voor de wijk Groot Driene plaatsvinden. De organisatie ligt bij een drietal enthousiaste wijkbewoners. Doelstelling van het toernooi is door gezelligheid en sportiviteit de saamhorigheid in de wijk te bevorderen.

Vorig jaar werd de vijfde editie gewonnen door het team 'Rondom de speeltuin'. Zij zullen hun eerste plek met verve verdedigen en ze hopen wéér op geduchte tegenstand, al zullen ze er alles aan doen om de wisseltrofee opnieuw te veroveren. Naast het volleybaltoernooi is er ook een randprogramma georganiseerd voor supporters, wijkbewoners en andere belangstellenden. Voor de kinderen is er een springkussen en iedereen kan genieten van verse popcorn, slush puppy en/of suikerspin. Gezellige muziek wordt tijdens de wedstrijden verzorgd door een professionele disc-jockey en ook 's avonds kan er gedanst worden.

Voor elke deelnemer wordt een lunchpakket beschikbaar gesteld en aansluitend aan het volleybaltoernooi vindt er een barbecue plaats (voor 7,50 euro per persoon). Inschrijven voor het volleybaltoernooi en de barbecue is nog mogelijk tot 11 juni. Voor meer informatie en aanmelden: www.webtonwijkvolleybaltoernooi.nl.