Vriendenweek bij Kaliber Kunstenschool

Kaliber is dé school voor amateurs op het gebied van muziek, zang, dans, theater en beeldende kunst in Twente. Zij nodigen iedereen uit om van 8 tot en met 13 november kennis te maken met Kaliber tijdens de Vriendenweek. 

TWENTE - Kennismaken kan op twee manieren. Wanneer je iemand kent die les heeft bij Kaliber, dan mag je meedoen in de les. Ben je nog niet bekend met Kaliber? Doe mee aan de open lessen! Tijdens een open les maak je mee wat er allemaal aan bod komt in de lessen: daar leer je niet alleen van, maar het is ook nog eens erg gezellig! Je mag aan zo veel lessen meedoen als je wilt. Je kunt kiezen uit de volgende disciplines:

Muziek 

(diverse lessen van 6 – 99 jaar, in Almelo, Enschede, Oldenzaal en Wierden)Wil je graag een muziekinstrument bespelen of zingen? Je kunt kiezen voor een individuele les, waar je volle aandacht van de docent krijgt, of kies voor de gezelligheid van een groep. Tijdens de Vriendenweek kun je eerst eens kennismaken om te zien voor welke les je wilt gaan. Welk geluid spreekt jou het meeste aan? Wil je een blaasinstrument, zingen in een koor, ga je liever los op de drums of ga je voor klassiek en kies je viool? Het is aan jou. 

Theater 

(diverse klassen van 9 – 99 jaar, in Almelo, Enschede en Wierden)
Houd je van acteren, improviseren, zingen en dansen? Dan ben jij voor theater en musical geboren. In onze lessen werk je op een leuke en uitdagende manier aan verschillende technieken Het ontdekken van je eigen mogelijkheden, talenten en kwaliteiten staat daarin centraal.

Dans en yoga 

(diverse klassen van 4 – 99 jaar, in Almelo, Enschede en Oldenzaal)
Ga je voor klassiek ballet of juist voor streetdance? Of wil je helemaal tot jezelf komen in een yogales? Wat je ook leuk lijkt, je bent bij Kaliber aan het juiste adres. Dansen is niet alleen goed voor je lichaam, ook is het mentaal heel fijn. Je danst je zorgen de wereld uit.

Beeldende kunst 

(diverse klassen van 6 – 99 jaar, in Almelo, Enschede, Wierden en Nijverdal)
Geef je creativiteit alle ruimte en laat je inspireren door de kunstdocenten! Je kunt werken met allerlei verschillende materialen, je ontdekt nieuwe technieken en gaat bezig aan de hand van opdrachten of thema’s. Natuurlijk mag je ook helemaal vrij aan de slag. Je werkt op individueel niveau, maar wel gezellig in een groep.

Meld je vóór 5 november aan voor de open lessen op www.kaliberkunstenschool.nl/vriendenweek of bel naar 088-4868700 (bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 – 21.00 uur). 

 
Auto zoeker