<p>De medewerkers van Autobedrijf Zuithof heten iedereen welkom het zestigjarig bestaan mee te vieren.</p>

De medewerkers van Autobedrijf Zuithof heten iedereen welkom het zestigjarig bestaan mee te vieren.

Autobedrijf Zuithof bestaat 60 jaar: groot feest met vele acties

BORNERBROEK - Autobedrijf Zuithof bestaat zestig jaar. Iedereen wordt uitgenodigd om dat heugelijk feit mee te vieren. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1961. Op hetzelfde terrein aan de rand van Bornerbroek begon Joan in een schuurtje met auto’s repareren. Nu, zestig jaar later, is Autobedrijf Zuithof uitgegroeid tot een stabiel autobedrijf waar met de nieuwste techniek wordt gewerkt.
Zoon René en zijn vrouw Irma hebben de zaak in 1992 overgenomen van Joan. De volgende generatie staat met Jarno en Mariëlle al klaar om het succes van Autobedrijf Zuithof de komende decennia voort te zetten.

Tijdens de speciale jubileumshow op vrijdag, zaterdag en zondag is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Drie dagen lang zijn er speciale acties zoals 60 maanden garantie op alle Suzuki demomodellen, 60 liter gratis brandstof bij aanschaf van een gebruikte auto (vanaf 4.500 euro) en 60 maanden gratis onderhoud op elke nieuwe Subaru.

Op vrijdag 29 oktober vindt de jubileumshow van 9.00 tot 18.00 uur plaats. Om 15.00 uur vindt een speciale boekpresentatie plaats van Dirk Jan Roeleven. In het boek ‘De laatste reis van De Boswachter’ doet Roeleven verslag van zijn maandenlange reis naar Japan. Hij voltrekt deze 23.834 kilometer lange reis samen met zijn vrouw Hester van der Vliet en hun Subaru Forester, liefdevol De Boswachter genoemd, die zij na jaren trouwe dienst en met 500.000 kilometer op de teller terugbrengen naar de plek waar hij ooit werd gemaakt.

Op zaterdag 30 oktober vindt de jubileumshow plaats van 9.00 tot 15.00 uur. Van 15.00 tot 20.00 uur is er een receptie voor klanten en geïnteresseerden.

Op zondag 31 oktober vindt van 10.00 tot 18.00 uur de derde dag van de jubileumshow plaats. Er zijn verder kinderactiviteiten tot 13.00 uur. Kinderen kunnen onder meer met een Subaru rijden, zich laten schminken, een vip-arrangement van Heracles winnen en springen op een opblaaskussen.

Ook al viert Zuithof een feestje, een cadeautje meenemen is niet nodig. Veel liever hebben de medewerkers een bedrag voor Kans voor een Kind. Het bankrekeningnummer daarvoor is NL 31 RABO 0142071420.

Autobedrijf Zuithof is gevestigd op het Tusveld 15 in Bornerbroek. Zie ook de website www.zuithof.nl