PME Legend: onmisbaar voor de échte man!

Wat heeft een man nodig om perfect gekleed voor de dag te komen. Overhemd, broek, jeans, schoenen, sokken, vest, jas, misschien nog een riem erbij en eventueel nog een T-shirt voor de zomerdag of voor onder een vest. Sans heeft dit alles van het merk PME Legend voor je klaarliggen!

Voor wie zich afvraagt waar PME voor staat: Pall Mall Export. Onder deze naam is het Nederlandse merk in 1992 gestart, maar in 2008 veranderde dit naar PME Legend. Een modemerk voor mannen dat inmiddels niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten bekend is. PME Legend heeft een écht mannelijke uitstraling, lekker stoer! Dat er een link met de luchtvaart is, blijkt wel uit het logo, waarin vleugels verwerkt zijn, en de reclame-uitingen van het merk waarbij een rol voor vliegtuigen is weggelegd.

De kleding van PME Legend wordt gekenmerkt door mooie accenten. Over het algemeen geen drukke motieven, maar veel kleding in uni-kleuren met een rits in een afwijkende kleur, logo op borst of mouw of zakken die door de afwerking worden benadrukt. Denk vooral niet dat PME Legend alleen kiest voor donkere kleuren om de stoere mannen look te creëren. PME Legend laat zien dat ook met kleuren als okergeel en rood dat heel goed mogelijk is.

Hou je van no-nonsens kleding dan is het zeker de moeite waard om het merk PME Legend in de gaten te houden. Dit kan heel eenvoudig via de website van Sans. Gegarandeerd jarenlang plezier! Zelfs na vele wasbeurten nog de goede pasvorm. PME Legend heeft ook als voordeel dat het een hoogwaardige kwaliteit heeft, zonder te duur te zijn. Dus wat houdt je nog tegen om te laten zien wie je bent!