<p>Corry Westgeest geeft vanaf 28 september de cursus Ismakogie bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Corry Westgeest geeft vanaf 28 september de cursus Ismakogie bij de Volksuniversiteit Hengelo.

(Foto: )

Cursus Ismakogie bij de Volksuniversiteit Hengelo

HENGELO - Ik ben Corry Westgeest en geef vanaf 28 september een beginners en een gevorderden cursus Ismakogie bij de Volksuniversiteit. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk in Enschede.

Opgegroeid op een boerderij had ik alle ruimte om te spelen. Ik heb een paar jaar pianoles gehad maar ben gestopt omdat er ballet gegeven ging worden in ons dorp. Deze eerste ballet’juf’ heeft veel indruk gemaakt. Zij bewoog zich heel mooi. Ook op latere leeftijd heb ik naast mijn werkzaamheden als verpleegkundige en maatschappelijk werkende altijd veel aan beweging gedaan.

In 2002 ontmoette ik Ismakogiedocent Elly Hoekstra. Zij was een leuke vrouw, vlot, had een actieve uitstraling en een mooie houding. Het gesprek ging al gauw over de Ismakogie lessen die zij gaf. Na het lezen van de informatie die ik van haar kreeg, was ik enthousiast en begon ik in september met de basisopleiding en aansluitend met de vakopleiding. Ismakogie is gebaseerd op logische wetmatigheden, is zacht, vriendelijk en voor iedereen zonder veel belasting te doen. Tot op de dag van vandaag word ik gefascineerd door dit proces, niet alleen bij mijzelf maar ook steeds weer opnieuw bij cursisten.

Kijk voor het actuele aanbod van cursussen en workshops bij de Volksuniversiteit Hengelo op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker